Web Analytics Made Easy - Statcounter

Transformăm ideile tale în realitate

Explorează proiectele noastre

Descoperă proiecte de succes și află cu ce impresii au rămas clienții noștri în urma colaborării cu noi.

mockup-dots-smaller mockup-cards-0 mockup-cards mockup-card

Construite cu ajutorul Temei Newspaper dezvoltată de noi

Tema Newspaper pentru WordPress

Am creat tema Newspaper pentru WordPress având un obiectiv clar: să simplificăm procesul de construcție a unui site web, eliminând necesitatea cunoștințelor de programare. La momentul actual, tema noastră se bucură de încrederea a peste 140.000 de utilizatori, datorită flexibilității sale de a se personaliza pentru diverse tipuri de site-uri web, de la bloguri simple și portaluri de știri, până la complexe platforme de e-commerce.

#php     #vuejs      #web design      #web development      #performance optimization

iFlow - Aplicație de Pontaj și HR

Am dezvoltat iFlow ca un software online de prezență și resurse umane care oferă companiilor mijloacele de a organiza și gestiona cu ușurință prezența și informațiile angajaților lor de pe orice dispozitiv. Avem peste 450 de clienți de afaceri, de la întreprinderi mici la corporații mari.

#vue.js       #php       #saas       #ios and android app

iRevisal App

In companii una dintre probleme intampinate des este generatul de documente. Aplicația noastră se integrează cu programul Revisal dezvoltat de Inspectoratul Teritorial de Munca si preia informațiile necesare pentru diferite documente.

#Electron      #desktop app      #nodeJS      #sqlite

Platformă de cariere McDonald's

Dacă există o companie expertă în comunicarea eficientă cu publicul său țintă, aceasta este, fără îndoială, McDonald's. Filiala lor din Polonia ne-a solicitat să le ajutăm în crearea unui site web care să fie în acord cu identitatea brandului la nivel mondial și care să ofere soluții intuitive pentru căutarea de cariere și administrarea facilă a site-ului.

#web design      #web development      #performance optimization      #code audit & refactorization

The British Blacklist

"I liked the ability to discuss and explore ideas for the website. I think this is quite an easy process and the team have been patient and polite at all times"

Akua Gyamfi

Founder of The British Blacklist

E-Roofing eCommerce

"Easy process, they understood my needs very well and did the work quickly with the amendments I requested 🙂 TagDiv is a terrific team, and I look forward to our future projects. Genuinely, the most impactful development team that has taken our site to the next level. The best thing since sliced bread."

Modestas Mankus

E-Roofing Marketing Manager

The Crypto Basic

"The best thing I ever came up with was hiring you guys to get it done. We were using the tagDiv theme, and we had the idea to hire TagDiv to get a unique design for our website to help us stand out. TagDiv would help us get the design we are looking for, and in the end, we got a great design. I was confident that whatever I threw at you, you guys will get it done and that gave me such peace of mind."

Hashim Ali Khan

The Crypto Basic Website Owner

Welthee - Proiect financiar

Welthee este o platformă financiară care reprezintă inovația în esență. Acceptând provocarea, am creat un site web capabil să susțină afacerea, care rezonează cu consumatorii de produse financiare și îi invită pe utilizatori la interacțiune.

#innovation       #web design       #web development       #UX       #performance optimization

TOK HIT Platformă Socială

Creăm o experiență inedită pentru o comunitate proaspătă și efervescentă. TOK HIT este primul rețea de socializare susținută de tehnologia NFT și Blockchain, în care creativitatea în mediul virtual se transformă în bani reali. Descoperă acest proiect de creare și design web și navighează pe un site plin de dinamism și cu un puternic impact vizual.

#innovation       #web design       #web development       #UX       #performance optimization

African Leadership Academy

African Leadership Academy încearcă să transforme Africa prin dezvoltarea unei rețele puternice de tineri lideri care vor lucra împreună pentru a aborda cele mai mari provocări ale Africii, pentru a obține un impact social extraordinar și pentru a accelera traiectoria de creștere a continentului.

#innovation       #web design       #web development       #UX       #custom design       #animations

Transformă ideea ta în realitate

Ai descoperit ceva ce ți-a atras atenția în portofoliul tagDiv? Lasă-ne un mesaj și vom crea ceva de succes împreună!