Web Analytics Made Easy - Statcounter

Servicii

Web Development &
Soluții CMS

Avem o experiență extinsă într-o gamă variată de proiecte web, inclusiv platforme online, comerț online și sisteme de gestionare a conținutului (CMS).

Ne concentrăm pe succesul tău

Ne bazăm pe cele mai recente tehnologii și pe expertiza avansată în orice proiect, de la site-uri web pentru afaceri mici la aplicații web complexe. Te vei bucura de una dintre cele mai bune echipe IT din România, pregătită să creeze soluții care să contribuie la dezvoltarea afacerii tale.

Funcționalitate perfectă

Ai nevoie ca site-ul tău să fie o unealtă puternică care să susțină activitatea de bază a afacerii tale? E întocmai ceea ce noi livrăm. Vom dezvolta o platformă web scalabilă care să se potrivească nevoilor tale de afaceri și să ofere noi funcționalități pe măsură ce compania ta crește.

Ușor de gestionat

Administrarea conținutului va fi întotdeauna ușoară și intuitivă. Ai control total asupra site-ului tău. Indiferent cât de avansate sunt abilitățile tale tehnice, poți gestiona website-ul tău pentru a-l menține actualizat și relevant pentru clienți.

Ieși în evidență

Dezvoltăm website-uri unice, adaptate nevoilor și preferințelor tale, pentru a te diferenția de concurență. Fiecare site creat de noi este proiectat cu atenție la detalii, astfel încât să reflecte identitatea și valorile afacerii tale. Echipa noastră de experți în web design îți oferă soluții personalizate, care să atragă atenția vizitatorilor și să creeze o experiență online memorabilă.

Echipă dedicată

Putem garanta că oferim tuturor proiectelor nivelul necesar de atenție și implicare maximă din partea specialiștilor noștri. Alegem echipa potrivită fiecărui proiect în dependență de cerințele tehnice, cât și creative, și avem grijă să respectăm termenul limită.

PHP Development

Oferim servicii de dezvoltare PHP pentru o varietate de proiecte: e-commerce, soluții pentru sisteme de gestionare a conținutului, SaaS, proiecte B2B sau B2C, sau aplicații specifice în funcție de industrie.

Cu peste 150 de proiecte încheiate cu succes, putem spune că suntem experți în integrare, personalizare și dezvoltare PHP open-source pentru WordPress, CakePHP, HTML, CSS, Vue.js, jQuery, MySQL.

Oferim sprijin și suport pe tot parcursul proiectului și vă oferim control complet în fiecare etapă de dezvoltare, începând de la consultanța PHP, până la asigurarea calității și lansare.

Dezvoltare Aplicații Business

  • Sisteme de facturare personalizate
  • Soft de management HR personalizat