Web Analytics Made Easy - Statcounter

Platformă de cariere McDonald's

Proiectul cu McDonald's reprezintă un website ce le oferă utilizatorilor să exploreze posibilitățile de angajare și avansare profesională oferite în Polonia.

Scopul proiectului

Dacă există o companie expertă în comunicarea eficientă cu publicul său țintă, aceasta este, fără îndoială, McDonald's. Filiala lor din Polonia ne-a solicitat să le ajutăm în crearea unui site web care să fie în acord cu identitatea brandului la nivel mondial și care să ofere soluții intuitive pentru căutarea de cariere și administrarea facilă a site-ului.

În cadrul proiectului McDonald's, am primit solicitarea de a elabora designul site-ului WordPress conform conceptului propus de client.

Obiectivele proiectului:

  • Elaborarea unui design potrivit unei platforme de cariere;
  • Dotarea website-ului cu toate instrumentele necesare pentru crearea și publicarea conținutului ușor și eficient;
  • Crearea unui design modern și estetic pentru pagina de blog și articole;
  • Asigurarea unei experiențe de utilizare fără probleme și captivantă pentru utilizatori.

Soluții Web Design

Am propus clientului o soluție digitală ce integrează toate aspectele experienței utilizatorului. Astfel, am realizat un site web care îmbină un design corect structurat, ce servește drept o bază solidă și durabilă, cu cele mai eficiente tehnici de SEO. Grație proiectului de design și dezvoltare web McDonald's, noul site web le pune la dispoziție proprietarilor toate instrumentele necesare pentru extinderea afacerii lor.

Website-ul rezultat în urma acestui proiect de design web este responsive și intuitiv, chiar și pentru persoanele cu cunoștințe tehnice limitate. Membrii echipei pot adăuga și publica conținut rapid, încărca fișiere media și optimiza totul printr-o serie simplă de click-uri. Prin urmare, echipa poate aloca mai mult timp activităților principale și elaborării de conținut, în loc să se ocupe de administrarea site-ului.

Ce am implementat

Design
Experiența utilizatorului

Accesibilitate pentru personalul non-tehnic

Design targetat
audienței țintă

Hai să transformăm ideea ta într-un website de succes!

Ai descoperit ceva ce ți-a atras atenția în portofoliul tagDiv? Lasă-ne un mesaj și vom crea împreună un proiect care să reflecte viziunea și nevoile tale exacte. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu tine!