Web Analytics Made Easy - Statcounter

African Leadership Academy

African Leadership Academy încearcă să transforme Africa prin dezvoltarea unei rețele puternice de tineri lideri care vor lucra împreună pentru a aborda cele mai mari provocări ale Africii, pentru a obține un impact social extraordinar și pentru a accelera traiectoria de creștere a continentului.

Scopul proiectului

Cu scopul de a transforma Africa prin educație și leadership, cei de la African Leadership Academy și-au dorit un site web care să comunice eficient misiunea, să atragă potențiali studenți și să servească drept centru pentru rețeaua sa extinsă de tineri lideri. În timp ce site-ul web existent transmitea spiritul academiei, îi lipseau funcționalitățile avansate și caracteristicile personalizate necesare pentru o experiență de utilizator fluidă și livrare eficientă de conținut. În plus, academia era dornică să aibă un site web modernizat cu animații personalizate pentru a atrage vizitatorii și integrări de pluginuri pentru funcționalitate suplimentară.

Obiectivele proiectului:

  • Redesign al site-ului web pentru a reflecta misiunea și aspirațiile academiei;
  • Implementarea funcțiilor personalizate pentru a spori implicarea utilizatorilor și accesibilitatea conținutului;
  • Integrarea pluginurilor esențiale pentru o experiență perfectă pentru utilizator;
  • Adăugarea animațiilor personalizate pentru a face site-ul atrăgător și interactiv din punct de vedere vizual;
  • Încorporarea Google Analytics pentru a monitoriza interacțiunile utilizatorilor și a lua decizii bazate pe date.

Soluții Web Design

Pentru a face față provocărilor în legătură cu prezența digitală a academiei, soluțiile noastre au fost adaptate pentru a îndeplini fiecare obiectiv specific al proiectului. În prima fază am creat un nou design, ce l-am aliniat cu valorile și obiectivele academiei. În loc de elementele academice tradiționale, am optat pentru un design mai modern, minimalist, ce utilizează o paletă de culori în echilibru cu tipografia, ce au rezonat cu publicul tânăr.

Am îmbunătățit website-ul prin funcții personalizate, precum hartă interactivă ce prezintă succesul absolvenților și actualizări în timp real al evenimentelor, realizate prin integrarea pluginurilor. Aceste modificări au fost implementate pentru a spori implicarea utilizatorilor, dar și pentru a simplifica procesul de gestionare a conținutului pentru personalul academiei.

Am îmbogățit și mai mult experiența utilizatorului prin integrarea unor animații subtile, personalizate, ce întâmpină vizitatorii website-ului în timp ce fac scroll, oferind un sentiment de descoperire și implicare fără a distrage de la conținut. Site-ul final nu este doar pe deplin responsive, ci și aliniat cu misiunea de bază a academiei, acționând ca o platformă convingătoare pentru tinerii lideri din Africa și nu numai.

TagDiv was a great partner for us. They have both the technical expertise and the design expertise that helped make our new website beautiful and functional. They were incredibly quick in their communication and in getting the site up. They gave us advice on how to make our design better, and were incredible thought partners in helping us to build a beautiful website.

Suzanne Hunter

Chief of Staff, African Leadership Academy

Ce am implementat

Web Design & UX îmbunătățit

Funcționalități personalizate

Integrare pluginuri

Hai să transformăm ideea ta într-un website de succes!

Ai descoperit ceva ce ți-a atras atenția în portofoliul tagDiv? Lasă-ne un mesaj și vom crea împreună un proiect care să reflecte viziunea și nevoile tale exacte. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu tine!