Web Analytics Made Easy - Statcounter

TOK HIT - Platformă socială

Construirea unei experiențe noi pentru o comunitate nouă și dinamică. TOK HIT este prima rețea socială alimentată de tehnologia NFT și Blockchain care transformă creativitatea într-un joc.

Scopul proiectului

Cum prinde viață o rețea socială nouă? Totul pornește de la o idee strălucitoare, un designer deosebit și un site web unde experiența utilizatorului este destul de impunătoare pentru a genera discuții. Site-ul TOK HIT avea nevoia să fie impresionant, simplu și captivant pentru audiența sa plină de energie.

Clientul a solicitat să transformăm un design atrăgător realizat intern într-un site web integral funcțional, care să susțină scopurile lor comerciale.

Obiectivele proiectului:

  • Crearea unui website WordPress rapid și dinamic pentru noua rețea socială;
  • Implementarea design-ului primit de la client;
  • Crearea unei experiențe captivante pentru utilizatori;
  • Integrarea instrumentelor de marketing online;
  • Actualizarea website-ului cu noi componente pe măsură ce acesta câștigă recunoaștere.

Soluții Dezvoltare Web

Soluția noastră digitală adoptă o perspectivă nouă asupra trendurilor în designul web, încorporând elemente dinamice intense într-un site clar, cu o structură bine pusă la punct, care se încarcă rapid. Complet adaptabil, proiectul de design și dezvoltare web TOK HIT asigură o tranziție fluidă de pe desktop pe orice tip de dispozitive mobile, concentrându-se pe experiența utilizatorului.

Având în vedere scopurile proiectului și intervalul de timp scurt solicitat cerut de client, am dezvoltat un site web care să fie intuitiv și prietenos pentru vizitatori. Simultan, noul site web este configurat astfel încât să poată fi modificat rapid de către membrii echipei de proiect care nu au cunoștințe tehnice.

Pentru a ajuta clientul să câștige mai multă vizibilitate, am făcut site-ul disponibil în limbile engleză și română și am integrat toate instrumentele de marketing necesare pentru a sprijini obiectivele de creștere rapidă.

Ce am implementat

Dezvoltare WordPress

DESIGN
experiența utilizatorului

Optimizarea Performanței

Integrare Instrumente de Marketing

Hai să transformăm ideea ta într-un website de succes!

Ai descoperit ceva ce ți-a atras atenția în portofoliul tagDiv? Lasă-ne un mesaj și vom crea împreună un proiect care să reflecte viziunea și nevoile tale exacte. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu tine!