Web Analytics Made Easy - Statcounter

Welthee - Partenerul tău financiar

Welthee este un website structurat pe o singură pagină, creat să reprezinte esența afacerii, astfel încât să atragă consumatorii de produse financiare și să încurajeze interacțiunea utilizatorilor.

Scopul proiectului

Încrederea este esențială când vine vorba de un produs financiar. Astfel, în cadrul proiectului pentru site-ul Welthee, am urmărit să creăm o platformă simplă, spectaculoasă și captivantă pentru investitorii și specialiștii din sfera financiară.

Clientul a solicitat să transformăm un design estetic creat de o agenție de branding într-un site web complet funcțional.

Obiectivele proiectului:

  • Crearea unui website WordPress rapid și sigur pentru investitorii în domeniul financiar;
  • Reproducerea designului primit de la client;
  • Crearea unei experiențe fluide și captivantă pentru utilizatorii site-ului;
  • Îmbinarea funcționalității site-ului cu instrumentele de marketing online.

Soluții Dezvoltare Web

Soluția digitală propusă de noi constă într-un site bine organizat, cu un aspect curat, îmbogățit cu elemente grafice animate creativ pentru a stimula implicarea și curiozitatea. Dezvoltat cu un design perfect adaptabil, Proiectul Welthee asigură o tranziție fluentă între variantele de desktop și cele pentru dispozitivele mobile.

Având în vedere scopurile proiectului și intervalul de timp limitat, am dezvoltat un site web ușor de navigat, care se remarcă prin inovație, dar care în același timp inspiră încredere.

Am transformat designul într-o călătorie a experienței utilizatorului. În doar trei pagini, vizitatorul trece de la "Ce este asta?" la "Vreau să încerc asta!".

tagDiv did well at implementing the design and received positive feedback about it from the client. They had great project management skills and met all the deadlines given to them. They have communicated daily on the progress.

Cristian Voaides

CEO, Welthee

Ce am implementat

Dezvoltare WordPress

Design
experiența utilizatorului

Optimizarea performanței paginii

SEO &
Marketing

tagDiv development and design portfolio Welthee Website Overview 4

Hai să transformăm ideea ta într-un website de succes!

Ai descoperit ceva ce ți-a atras atenția în portofoliul tagDiv? Lasă-ne un mesaj și vom crea împreună un proiect care să reflecte viziunea și nevoile tale exacte. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu tine!