Web Analytics Made Easy - Statcounter

Soluții complete

Servicii Migrare
Conținut & Website-uri

Îți punem la dispoziție servicii profesionale de migrație, pentru a-ți îndeplini dorințele. Fie că vrei să treci de la un sistem de gestionare a conținutului (CMS) la WordPress, să ajustezi conținutul la o temă nouă sau să îți transferi site-ul pe un alt server, suntem aici pentru tine!

Migrări complexe WordPress simplificate

Unifică perspectivele noi cu experiența acumulată prin site-ul tău anterior. Încredințează echipa noastră de experți în dezvoltare web de la tagDiv cu gestionarea migrației complexe și așteaptă rezultatele.

Migrează de la un CMS diferit

Exploră adaptabilitatea sistemului CMS WordPress pentru website-ul tău, cu ajutorul serviciilor noastre profesionale și accesibile, personalizate în funcție de necesitățile specifice ale afacerii tale.

Migrează vechiul conținut WP

Oferă site-ului tău un aspect proaspăt și modern! Echipa noastră poate migra conținutul vechi pe un nou design pentru a oferi publicului tău motive să se întoarcă.

Migrează pe alt server

Atinge succesul cu un website capabil să susțină afacerea ta. Asigurăm o migrare în siguranță și protejată a site-ului tău către un server nou.

Migrează pe WordPress de pe un CMS diferit

Modificarea sistemului de gestionare a conținutului (CMS) reprezintă un proces tehnic dificil, care îi descurajează pe cei mai mulți proprietari de site-uri web. Colaborează cu echipa noastră de specialiști și te vei bucura de rezultatele obținute!

E timpul să te bucuri de toate beneficiile pe care le aduce un sistem de gestionare a conținutului (CMS) flexibil precum WordPress. Îți va fi posibil să editezi rapid orice, în timp real, și să aduci modificări pe măsură ce afacerea ta evoluează.

Rezolvăm provocările tale:

 • Analizăm structura și setările serverului vechi;
 • Convertim site-ul vechi la structura WP potrivită;
 • Instalăm WordPress pentru website-ul tău nou;
 • Migrăm și ajustăm conținutul la platforma nouă;
 • Creăm și optimizăm navigarea, meniurile și widget-urile;
 • Îți punem la dispoziție noul tău website WordPress.

Migrează conținutul vechi WordPress la o temă nouă

Stresul legat de schimbarea temei tale te împiedică să avansezi? Lasă-ne un mesaj. Noi facem conversia conținutului de la o temă la alta să fie ușoară. Ai la dispoziție o echipă cu o combinație unică de competențe în dezvoltare web și design web care să mute conținutul tău.

Este ușor să oferi site-ului tău un aspect proaspăt și modern. Echipa noastră va migra conținutul tău vechi și va oferi audienței tale noi motive să se întoarcă.

Rezolvăm provocările tale:

 • Instalăm și configurăm noua temă;
 • Importăm aranjamentele dorite;
 • Ajustăm design-ul pentru conținutul tău;
 • Creăm noi design-uri uimitoare;
 • Configurăm widget-urile.

Migrarea Website-ului pe un alt server

Migrarea site-ului tău la un nou host poate fi un moment stresant. Noi te putem ajuta să migrăm website-ul tău în condiții de siguranță pe un server nou.

Echipa noastră de experți în dezvoltare web poate interveni pentru a-ți ușura munca, gestionând integral procesul și asigurându-se că obții rezultatele dorite. Deține controlul absolut asupra site-ului tău!

 • Analizăm structura și setările serverului vechi;
 • Realizăm o copie de rezervă completă a website-ului tău de pe serverul vechi;
 • Migrăm baza de date și setările;
 • Efectuăm modificări personalizate;
 • Rezolvăm orice problemă apărută în proces.

Începe proiectul tău chiar astăzi

Beneficiază de cele mai bune servicii de dezvoltare de care ai nevoie de la echipa noastră. Trimite-ne informații despre proiectul tău și îți vom realiza o ofertă personalizată conform nevoilor tale.

Suntem echipa ta de dezvoltatori web

Suntem o companie de software cu o vastă experiență în implementarea de proiecte complexe pentru clienți globali. Echipele noastre de dezvoltare calificate, alcătuite din profesioniști cu experiență în domeniul software, au implementat cu succes peste 100+ proiecte. Ne specializăm în dezvoltarea de aplicații SaaS scalabile, crearea de site-uri web deosebite, axate pe experiența utilizatorului, dezvoltarea de portaluri online personalizate și soluții pentru comerț electronic.

Preluăm proiecte întregi sau putem lucra cu dezvoltatorii software din echipa ta.

30

Specialiști în IT

150+

Proiecte finisate

96%

Satisfacția clienților

Lucrările noastre

Descoperă câteva dintre proiectele noastre de web development și web design