Web Analytics Made Easy - Statcounter

The British Blacklist - Platformă Media

The British Blacklist este un canal media și informații dedicat lucrărilor creatorilor de conținut și naratorilor de culoare care își desfășoară activitatea în Marea Britanie.

Scopul proiectului

Echipa The British Blacklist a dezvoltat o platformă editorială reușită, care prezintă Știri, Recenzii și Interviuri cu artiști din domeniul ecranului, scenei, literaturii și muzicii.

În fața unui public plin de talent, proprietara site-ului, prietena noastră Akua, ne-a contactat pentru un redesign al website-ului și pentru a oferi vizitatorilor o experiență mai plăcută.

Obiectivele proiectului:

  • Implementarea unui redesign al website-ului pentru o experiență vizuală plcăcută;
  • Asigurarea echipei editoriale cu instrumentele necesare pentru a crea și publica conținutul cu ușurință;
  • Crearea unei experiențe plăcute și captivante pentru utilizatori;
  • Integrarea celor mai bune practici pentru a spori interacțiunea vizitatorilor;
  • Realizarea unui audit de cod și îmbunătățirea performanței.

Soluții integrate

Am propus clientului o soluție digitală centrată pe utilizator. Ne-am construit proiectul de design și dezvoltare web pe ideea că o asemenea comunitate extraordinară merita să experimenteze o interacțiune confortabilă și plăcută în cadrul unui site care se încarcă rapid.

Am îmbunătățit aspectul vizual și navigarea combinând un fundal negru îndrăzneț cu titluri albe cu contrast ridicat și accente galbene calde. În plus, designerii noștri au creat elemente personalizate cu HTML și Javascript pentru a susține viziunea proprietarului site-ului pentru o experiență dinamică și atractivă.

Având în vedere scopurile proiectului, am dezvoltat site-ul The British Blacklist astfel încât să fie intuitiv și facil în ceea ce privește crearea rapidă de conținut. Suntem foarte bucuroși că am avut ocazia să contribuim la acest proces de redesenare și suntem nerăbdători să colaborăm cu alți proprietari de site-uri care își prețuiesc publicul la fel de mult ca Akua.

I liked the ability to discuss and explore ideas for the website. I think this is quite an easy process and the team have been patient and polite at all times

Akua Gyamfi

founder of The British Blacklist

Ce am implementat

Dezvoltare WordPress

Design
Experiența utilizatorului

optimizarea performanței

Soluții Dezvoltare web

Hai să transformăm ideea ta într-un website de succes!

Ai descoperit ceva ce ți-a atras atenția în portofoliul tagDiv? Lasă-ne un mesaj și vom crea împreună un proiect care să reflecte viziunea și nevoile tale exacte. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu tine!