Web Analytics Made Easy - Statcounter

iFlow - aplicație pontaj și HR

iFlow reprezintă o soluție software online pentru pontaj și gestionarea resurselor umane, ce le permite companiilor să-și organizeze și să-și administreze eficient informațiile despre angajați, indiferent de dispozitivul utilizat.

Scopul proiectului

Aplicația iFlow și site-ul de prezentare reprezentau un concept nou pentru client. Era nevoia de de o aplicație web complet funcțională și un design atractiv, ușor de navigat.

Scopul proiectului era de a crea un mediu prietenos pentru utilizatori și clienți, și în același timp să încurajeze vizitatorii să devină clienți.

Obiectivele proiectului:

  • Elaborarea unei soluții software flexibilă pentru companii;
  • Crearea unui website de prezentare a produsului, rapid și sigur, pe WordPress;
  • Proiectarea unui design atrăgător atrăgător pentru utilizatorii noi;
  • Asigurarea unei experiențe plăcută și captivantă utilizatorilor;
  • Integrarea instrumentelor de marketing online.

Soluții Dezvoltare Software

Echipa noastră a dezvoltat o aplicație online de monitorizare a timpului, adaptabilă pentru companii din diverse domenii, disponibilă pentru utilizare în întreaga lume. Informațiile sunt salvate într-un portal web, unde angajații pot să se autentifice și să se deconecteze de pe orice dispozitiv, în timp ce proprietarii de afaceri pot urmări activitățile și pot genera rapoarte de asistență.

Am creat o interfață de utilizare simplă pentru personalul fără competențe tehnice și o structură a bazei de date ce facilitează monitorizarea eficientă și exactă a productivității. Proiectul utilizează tehnologii precum Cloud, Dezvoltare Web, SQL, PHP, Vue.js, HTML, CSS.

De asemenea, am realizat un website responsive care se îmbină cu software-ul și ușurează interacțiunile între vizitatori și clienți. Prin folosirea unor imagini pline de culoare, am reușit să oferim un produs spectaculos cu o finețe deosebită.

Ce am implementat

Dezvoltare Web și Aplicații

Design
experiența utilizatorului

Optimizarea perfomanței

SEO &
Marketing

Hai să transformăm ideea ta într-un website de succes!

Ai descoperit ceva ce ți-a atras atenția în portofoliul tagDiv? Lasă-ne un mesaj și vom crea împreună un proiect care să reflecte viziunea și nevoile tale exacte. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu tine!