Web Analytics Made Easy - Statcounter

Frankenkids - Revistă online pentru familie

Frankenkinder este o revistă germană plină de culoare și veselie pentru familiile din regiunea metropolitană Nürnberg. Acest proiect de design și dezvoltare web a fost o colaborare de succes între tagDiv și agenția Websulting.

Scopul proiectului:

Acest proiect este o revistă de familie veselă și colorată, orientată către adulți cu copii din regiunea metropolitană a Nurembergului. Alex și echipa sa de la Websulting ne-au solicitat sprijinul pentru a implementa acest proiect.

Având deja un design finalizat și o implementare în progres, Alex a cerut ajutorul echipei noastre competente. El a avut nevoie de crearea unor personalizări specifice și de finalizarea proiectului în termenul stabilit.

Obiectivele proiectului:

  • Implementarea unor modificări vizuale pentru a dezvolta un website profesional și sofisticat;
  • Realizarea versiunii web a design-ului pentru diverse structuri de pagini;
  • Optimizarea experienței utilizatorilor pe website pentru mai multe dispozitive;
  • Aplicarea unor modificări și personalizări la nivel de cod pentru a îmbunătăți funcționalitatea website-ului.

Soluții și rezultate

Soluția noastră digitală a presupus oferirea expertizei și forță echipei clientului pentru a accelera implementarea. În acest scop, am alocat o echipă de trei experți: un dezvoltator senior de front-end WordPress (designer web), un dezvoltator senior de back-end PHP și un manager de proiect.

Designerul nostru a colaborat strâns cu echipa germană pentru a adăuga un element special pe paginile de web, modelele de articole, categoriile, navigarea, antetul, subsolul și altele. În paralel, dezvoltatorul PHP a introdus modificările de cod necesare pentru funcționalitățile specifice proiectului, precum transmiterea culorilor între articole și pagini.

Designul reînnoit este subtil, iar atenția celor care vizitează site-ul este îndreptată fără efort spre conținutul cu care pot interacționa ușor. Site-ul e stilizat, modern și se adaptează perfect oricărui dispozitiv, oferind astfel o experiență de utilizare de excepție. Și, cel mai important, clientul este încântat de noul său site web.

tagDiv was very helpful, they understood what to do right away, and I got a finished website in no time. So I would recommend the tagDiv team right away! No doubt they are experts in using their theme, and additionally, they solve all my other requirements.

Alex Mildner

owner of the Websulting Digital Agency

Ce am implementat

Web Design &
UX Îmbunătățit

Cod și dezvoltare web

Colaborare cu o echipă externă

Hai să transformăm ideea ta într-un website de succes!

Ai descoperit ceva ce ți-a atras atenția în portofoliul tagDiv? Lasă-ne un mesaj și vom crea împreună un proiect care să reflecte viziunea și nevoile tale exacte. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu tine!