Web Analytics Made Easy - Statcounter

FamFam - magazin online pentru familie

FamFam este un proiect de website pentru magazin online românesc, prietenos și călduros, conceput pentru a oferi o experiență de cumpărături relaxată pentru mame cu copii, bunici și cupluri.

Scopul proiectului

Conștient de zgomotul din mediul online, clientul nostru a dorit un magazin online cu design minimalist, unde vizitatorii pot avea o experiență plăcută în timpul cumpărăturilor.

Era necesar ca website-ul să dispună de toate caracteristicile unui magazin modern, inclusiv pagini pentru produse, categorii, filtre bazate pe branduri, mărimi, prețuri, optimizat pentru dispozitive mobile și SEO, oferind în același timp o atmosferă confortabilă și primitoare pentru vizitatorii săi.

Obiectivele proiectului:

  • Realizarea unui site de magazin online cu o interfață simplă de utilizat, accesibilă chiar și pentru persoanele fără experiență tehnică;
  • Concepearea unei experiențe utilizator optimizată pentru toate tipurile de dispozitive;
  • Elaborarea tuturor funcționalităților necesare pentru e-commerce și activități de marketing;
  • Integrarea sistemelor de plată și servicii de livrare;
  • Incorporarea unei secțiuni de blog care să întărească legăturile comunității și să ofere informații actualizate.

Soluții Web Development

Am realizat o soluție digitală pe platforma WordPress, dotată cu un instrument de creare a paginilor în partea de frontend, care facilitează echipei de eCommerce gestionarea și crearea eficientă a produselor și conținutului. Fiind responsive, compatibilă cu tehnologia Retina și optimizată pentru SEO, soluția noastră asigură o experiență de cumpărături atrăgătoare pentru vizitatorii care accesează site-ul de pe orice tip de dispozitiv.

Site-ul are la dispoziție blocuri și filtre special create pentru a prezenta produsele într-o manieră atrăgătoare și plăcută. Am integrat această flexibilitate cu setul de instrumente eficiente oferit de WooCommerce. Rezultatul este un site web care impresionează prin flexibilitate și performanță, depășind așteptările.

Ce am implementat

Web Design &
User Experience

COD ȘI DEZVOLTARE WEB

Dezvoltare WordPress

Optimizare performanță

Hai să transformăm ideea ta într-un website de succes!

Ai descoperit ceva ce ți-a atras atenția în portofoliul tagDiv? Lasă-ne un mesaj și vom crea împreună un proiect care să reflecte viziunea și nevoile tale exacte. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu tine!