Web Analytics Made Easy - Statcounter

Automize - Proiect în domeniul afacerilor tehnologice

Automize este o companie inovatoare din Danemarca care oferă transformare digitală și automatizări pentru a îmbunătăți inițiativele clienților lor.

Scopul proiectului

Ce îi conferă unui site web de afaceri tehnologice un aspect profesionist? Pentru echipa Automize, răspunsul a fost clar. Ne-au cerut să dezvoltăm un site web modern, captivant, rapid și scalabil.

Pentru acest proiect, clientul a solicitat crearea unui website WordPress creativ, ce combină armonios culorile vii și încrezătoare cu profesionalismul ce îi caracterizează, oferind o experiență fără probleme utilizatorilor.

Obiectivele proiectului:

  • Proiectarea unei experiențe fără erori pentru utilizatori;
  • Dezvoltarea unei experiențe front-end profesionistă pentru a susține obiectivele de marketing ale companiei;
  • Dezvoltarea unui site web rapid, optimizat SEO și scalabil;
  • Integrarea tuturor instrumentelor necesare pentru a crea și publica conținut cu ușurință.

Soluții integrate

Abordarea digitală pe care am sugerat-o clientului a fost una integrată, concentrându-ne atât pe designul web, cât și pe dezvoltarea acestuia. Ca rezultat, am realizat un site web structurat corespunzător, aplicând toate principiile esențiale de SEO, cu scopul de a asigura o vizibilitate mai bună site-ului pentru potențiali clienți și vizitatori interesați.

Site-ul nou creat în cadrul proiectului de proiectare și dezvoltare web Automize dispune de toate elementele care îi conferă un avantaj competitiv: viteză, scalabilitate, posibilitatea de personalizare și administrare facilă, și este proiectat într-un mod care captează atenția vizitatorilor.

Folosind WordPress, împreună cu PHP, HTML5, CSS3 și JavaScript, am creat un design adaptabil care îmbină culori vii și imagini impresionante cu o strategie de marketing precisă, reușind astfel să pună în evidență caracterul modern și de încredere al site-ului companiei. Ne bucurăm enorm că am avut oportunitatea de a contribui la proiectul Automize.

Good understanding of what we needed for our new webpage, everything was delivered as we have agreed upon and small changes were solved afterwards very quickly. Everything went by the book. No surprises and they managed to get a quite complicated design to perform very nice and still keeping the overall design. 90% of the page was delivered by standard components, that was also achieved. Good work!

René Falkenberg

CEO & Cloud Architect

Ce am implementat

Dezvoltare WordPress

Design
Experiența utilizatorului

SEO & optimizare performanță

Soluții Dezvoltare Web

Hai să transformăm ideea ta într-un website de succes!

Ai descoperit ceva ce ți-a atras atenția în portofoliul tagDiv? Lasă-ne un mesaj și vom crea împreună un proiect care să reflecte viziunea și nevoile tale exacte. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu tine!