Web Analytics Made Easy - Statcounter

Today News Africa

Today News Africa reprezintă o publicație americană recunoscută și apreciată, axată pe subiecte africane, având misiunea de a furniza informații relevante pentru indivizi și companii din întreaga lume.

Scopul proiectului

Today News Africa, un site web plin de conținut variat, ce avea scop să ofere utilizatorilor o experiență de navigare fluentă și intuitivă. Pentru a atinge acest obiectiv, era nevoie de intervenția unei agenții specializate în design și dezvoltare web, capabilă să optimizeze funcționalitățile site-ului.

Scopul era nu doar de a îndeplini așteptările publicului, ci de a le depăși, oferind o experiență de utilizare superioară. Echipa s-a concentrat pe crearea unui mediu digital eficient și atrăgător, care să stimuleze interacțiunea și să faciliteze accesul la informații.

Obiectivele proiectului:

  • Crearea unui website WordPress eficient și rapid pentru o audiență globală;
  • Creșterea flxibilității pentru publicarea conținutului;
  • Asigurarea unei experiențe plăcută și interactivă pentru utilizatori;
  • Optimizarea vitezei de încărcare a conținutului de pe website.

Soluții Dezvoltare Web

Cu o înțelegere clară a scopurilor proiectului, soluția noastră digitală a constat într-un audit de cod și optimizarea acestuia, pentru a asigura utilizarea eficientă a resurselor disponibile. Ne-am implicat profund în optimizarea proceselor pentru ca site-ul să funcționeze la capacitate maximă.

Bazându-se pe o structură nouă și curată, designerii noștri web au conceput o experiență ușor de navigat pentru vizitatorii site-ului. Datorită unui design complet adaptabil, proiectul site-ului Today News Africa asigură o tranziție perfectă între desktop și toate dispozitivele mobile, oferind astfel o experiență de utilizare plăcută și intuitivă

Dezvoltatorii noștri au oferit mai multă flexibilitate în publicarea articolelor. Acest lucru a fost posibil prin utilizarea unui număr redus, dar mult mai versatil de elemente pe pagini.

Collaborating with the tagDiv team on our project was an amazing experience. We wanted extra functionalities for a seamless user experience and increased traffic. I had wanted to solve them for a year now but in just a few days, we achieved all our goals and we’re extremely satisfied. But what pleased us the most was how the tagDiv team strove for perfection to achieve our goals at a record-breaking time. At every turn, they listened to our suggestions and implemented them perfectly. In the end, I would be back anytime I have another project.

Simon Ateba

Editor-in-chief, Today News Africa

Ce am implementat

Auditul Codului &
Refactorizare

Dezvoltare WordPress

Web Design
Experiența utilizatoriloe

Optimizare performanță

Hai să transformăm ideea ta într-un website de succes!

Ai descoperit ceva ce ți-a atras atenția în portofoliul tagDiv? Lasă-ne un mesaj și vom crea împreună un proiect care să reflecte viziunea și nevoile tale exacte. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu tine!