Web Analytics Made Easy - Statcounter

MFWA - Media Foundation for West Africa

Ne face o deosebită plăcere să colaborăm cu aceste persoane excepționale care se dedică luptei pentru libertatea de exprimare. MFWA reprezintă cea mai amplă și mai influentă organizație non-guvernamentală din Africa de Vest ce promovează dezvoltarea mediului media și apărarea libertății de exprimare.

Scopul proiectului

Într-un site web abundent în conținut, care solicită vizitatorilor să-și îndrepte atenția către problemele critice, asigurând simultan o experiență modernă și interesantă, claritatea este esențială.

Clientul ne-a solicitat un redesign al website-ului pentru a crea o experiență nouă utilizatorilor, asigurând o navigare ușoară prin numeroasele articole, fără a pierde din vedere subiectele principale.

Obiectivele proiectului:

  • Crearea unui aspect vizual potrivit conținutului;
  • Conceperea unui redesign al website-ului pentru a concentra atenția utilizatorilor pe articolele esențiale;
  • Asigurarea unei experiențe plăcută și captivantă utilizatorilor;
  • Asigurarea conținutului accesibil în mai multe limbi.

Soluții Dezvoltare Web

Soluția noastră digitală include un site cu o structură bine definită și o experiență de navigare intuitivă, destinată să crească implicarea și interesul utilizatorilor. Website-ul MFWA utilizează spațiile albe pentru a pune în valoare elementele vizuale puternice, având un design responsive, optimizat pentru dispozitivele cu ecrane mai mici.

Am dezvoltat site-ul, la început pe o platformă de testare, adaptându-l la cerințele clientului. După ce clientul a fost mulțumit de rezultat, am implementat modificările pe site-ul funcțional.

Am realizat un design care transformă interacțiunea utilizatorului într-un proces.: intuitiv și care inspiră credibilitate, punând în prim-plan problemele urgente ale Africii de Vest.

We needed to improve functionality and speed to optimize user experience on our website, and tagDiv was recommended to us. Their professionalism in executing the task was great, and the communication was generally smooth with prompt feedback. The switch from the old design to the new one was seamless. tagDiv Team was responsive to our inquiries and requests for changes.

Dora B. Mawutor

Program Manager, Media Foundation for West Africa

Ce am implementat

Dezvoltare WordPress

Design
experiența utilizatorului

Optimizarea performanței

Implementarea conținutului în diverse limbi

Hai să transformăm ideea ta într-un website de succes!

Ai descoperit ceva ce ți-a atras atenția în portofoliul tagDiv? Lasă-ne un mesaj și vom crea împreună un proiect care să reflecte viziunea și nevoile tale exacte. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu tine!